torstai 26. huhtikuuta 2012

Herkkumunakas

 Olen viime aikoina huomannut uudelleen kananmunien pikaruokapotentiaalin! Ihan pelkältään kananmuna maistuu ainakin itsestäni hiukan tylsältä, mutta tässä yllättävän luksukselta maistuva illallismunakas kahdelle:

Herkkumunakas


3 kananmunaa
1 rkl kylmää vettä
8 kirsikkatomaattia puolikkaina
kourallinen rucolaa
(juustoraastetta, jos lapsi on yli 1-vuotias)
paistamiseen öljyä


Riko munat haarukalla & lisää vesitilkka. Lisää munakasmassa kuumalle öljytylle pannulle, ja kun munakas on hyytynyt, lisää kirsikkatomaatit, (juusto) ja rucola. Käännä vielä kaksinkerroin (tai rullaa jos olet taitava) ja tarjoile!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti